Keväällä peruttujen esitysten palautus- ja vaihtolomake

Koskee kevään 2020 esityksiä

HUOM!
Olemme käsitelleet kaikki heinäkuun loppuun mennessä saapuneet palautuspyynnöt. Mikäli et ole saanut vastausta palautuspyyntöösi, olethan yhteydessä myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi

Tampereen Teatteri perui loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Tässä poikkeuksellisessa ja suuresti teatterin talouteen vaikuttavassa tilanteessa toivomme, että vaihtaisit peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on poikkeuksellisesti voimassa 2 vuotta. Saat myös halutessasi rahat takaisin.

Voit myös tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeuttasi. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

Sinulla ei ole lippujen palauttamisen suhteen mitään kiirettä, sillä voit tehdä lippupalautusilmoituksen 31.12.2020 saakka.

Käsittelemme lomakkeet mahdollisimman pian, mutta huomioithan että asiakaspalvelumme on tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ruuhkautunut.

Huom!

  • Rahapalautuksissa pidätämme lipunmyyntijärjestelmämme Lippu.fi:n käyttämän Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisen käsittelykulun, joka on 2,50 euroa/lippu.
  • Lipunsiirron tai lahjakorttipalautuksen yhteydessä ei tule käsittelykulua
  • Teatteri ei korvaa lipunhinnan lisäksi aiheutuneita Lippupisteen toimituskuluja tai muita mahdollisia välitysmyyjän kuluja.

Pahoittelemme peruutuksista aiheutunutta haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi!

 

* = pakollinen tieto

Valitse vaihtoehto:

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa myös peruuntuneen esityksen jo maksetut tarjoilut.

Tarkistathan, että täyttämäsi tiedot ovat oikein.