Tampereen Teatterin julkisivu pinkillä nauhalla

26.03.2021

Tampereen Teatteri aloittaa yt-neuvottelut 

Tampereen Teatteri Oy käynnistää koko henkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Koronapandemian vaikutukset teatterin talouteen ovat suuret ja kauaskantoiset. Yt-neuvotteluilla pyritään yhteisesti löytämään kustannussäästöjä taloudellisten tappioiden vähentämiseksi.

”Tampereen Teatteri on toiminta- ja tuotantotavoiltaan vahvasti omiin lipputuloihin nojaava taidelaitos. Toimintamme perustuu siihen, että talo on koko ajan täynnä. Viimeisten 12 kuukauden aikana olemme voineet esittää vain kolmena kuukautena, silloinkin vain puolille katsomoille. Nyt kun sulku jatkuu, tappiomme ovat mittavat ja alamme etsiä säästöjä yhteistoiminnassa henkilöstön kanssa”, sanoo teatterinjohtaja Mikko Kanninen.

Yhteistoimintaneuvottelujen ensisijaisena tavoitteena on toiminnallisin järjestelyin löytää taloudellisia säästöjä, jotka vähentävät kuluvan tilikauden tappiota.

Esitykset peruttu 30.4. saakka. Frenckell-näyttämön esitykset peruttu koko keväältä.

Tampereen Teatteri peruu kevään esitykset huhtikuun loppuun saakka ja lisäksi Frenckell-näyttämön kaikki esitykset toukokuun loppuun saakka.

”Koronapandemiatilanne Suomessa on edelleen vakava. Kahden metrin turvaväleillä meidän ei ole taloudellista eikä järkevää avata Frenckell-näyttämöä, vaikka lupa toukokuussa saataisiin. Pieneen katsomoon saisimme ottaa vain kourallisen katsojia”, Kanninen sanoo.

”Päänäyttämön osalta tilanne näyttää myös hurjalta, sillä suurimpaan saliimme saisimme ottaa alle 100 katsojaa. Haluamme kuitenkin päänäyttämön osalta pitää vielä auki mahdollisuutta toukokuun esityksille.”

Myyntipalvelumme on yhteydessä peruttujen esitysten asiakkaisiin 1.4. mennessä. Yhteydenotto tapahtuu ensisijaisesti sähköpostilla. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Voit täyttää myös lippujen palautus- ja vaihtolomakkeen. Lahjakortti- ja rahapalautuksen lisäksi lipun voi vaihtaa striimilippuun tai tulevaan esitykseen.

Seuraavien näytelmien liput on mahdollista siirtää myöhemmäksi:

Syksylle 2021:
Eikä yksikään pelastunut, Valehtelijan peruukki, Saikkua, kiitos! OSA 3

Keväälle 2022:
Niskavuoren Heta, Häpeä – Nolo komedia, Saatana saapuu Moskovaan

Peruutusten vuoksi ohjelmistosta poistuu komedia Peter Pan menee pieleen.

Pahoittelemme peruutuksista aiheutuvaa vaivaa ja pettymystä. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Saatana saapuu Moskovaan livestriimataan huhtikuussa kolme kertaa lisäesitys!

Teatteri järjestää livestriimaukset Saatana saapuu Moskovaan -näytelmästä
perjantaina 9.4. klo 19.00
keskiviikkona 14.4. klo 13.00
lauantaina 17.4. klo 19.00 lisäesitys

Liput 14,90 € Osta tästä

Suorat lähetykset on katsottavissa Keikalla.fi-sivuston kautta.


Jaa sosiaalisessa mediassa