Uutiset

Huomio!

HUOMIO! Torstaina 4.7.2019 teatterin nettiyhteys on poikki keskustan työmaalla sattuneen vahingon vuoksi. Operaattorin kuitukaapeli on poikki. Vian vuoksi lippumyymälä ei pääse myyntiohjelmiin eikä myöskään vastaamaan puhelimeen tai sähköposteihin. Pahoittelemme häiriötä!

0

Keskiviikkona 3.4. autismin kirjo näyttämöllä ja tosielämässä

Autismitietoisuuden viikolla järjestämme keskiviikkona 3.4. keskustelutilaisuuden sekä hajusteettoman ja aistiystävällisen Sademies-esityksen.
 

Keskustelutilaisuus klo 17.30-18.15 Kulttuuriravintola Kivessä

 
Autismin moninaisuudesta keskustelemassa erityisasiantuntija Jonna Oksanen Autismisäätiöstä, erityisopettaja ja äiti Kirsti Ristimäki ja Sademiehen pääroolien esittäjät, näyttelijät Risto Korhonen ja Lari Halme. Juontajana toimittaja Anne Flinkkilä. Nouda ilmainen lippu Aplodista.
 
Hajusteeton ja aistiystävällinen Sademies klo 19.00 päänäyttämöllä
 
Osassa katsomoa viittomakielinen tulkkaus. Mahdollisuus myös rauhalliseen, vieruskaverittomaan istumapaikkaan. Yleisöä pyydetään tulemaan esitykseen ilman hajusteita. Perusliput 24-44 €.

0

Haemme taloussuunnittelijaa

Tampereen Teatteri hakee TALOUSSUUNNITTELLIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

 

Taloussuunnittelijana vastaat kokonaisvaltaisesti talouden seurannasta ja suunnittelusta. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat näiden lisäksi lisäksi mm. budjetointi ja estimoinnit, raportointi hallitukselle, myyntilaskutus ja ostolaskujen tiliöinti, juoksevat pankkiasiat sekä yhteyshenkilönä tilitoimistoon toimiminen. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tuotantosuunnittelijan ja hallinnon kanssa.

 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä ja vahvaa osaamista ulkoisen ja sisäisen laskennan parista. Käytössämme on Netvisor-ohjelma ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi tämän käytöstä. Eduksesi katsomme myös projektilaskennan kokemuksesi. Osaat toimia paineen alla ja muuttuvissa tilanteissa tarkkuuden siitä kärsimättä.

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 21.1. mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

0

Vuosi 2018 oli jälleen Tampereen Teatterille menestys

Tampereen Teatterin katsojamäärä vuonna 2018 jatkoi edellisen vuoden menestystasolla. Teatteriesityksiä oli 426, ja niissä kävi yhteensä 118 816 katsojaa. Kaikkien näyttämöiden kokonaistäyttöaste oli huima 90,3 %, pelkästään päänäyttämö täyttyi ilta illan perään 93 prosenttisesti. Edellisenä vuonna 2017 teatteri keräsi 436 esitykseen 119 786 katsojaa.

 

Vuonna 2018 eniten katsojia sai Georg Malviuksen ohjaama suurmusikaali Cats, jonka näki vuoden aikana 33 243 katsojaa. Seuraavina tulivat syyskuussa ensi-iltansa saanut Malviuksen ohjaama Sademies 13 587 katsojalla ja lokakuussa ensi-iltansa saanut Marika Vapaavuoren ohjaama Anna Karenina 8 544 katsojalla. Frenckell-näyttämön katsotuimmat olivat Mikko Kannisen ohjaama komedia Juurihoito 5 732 katsojalla sekä Tommi Auvisen ohjaama, nyt ohjelmistosta poistunut Ulkomaalainen 4 342 katsojalla.

0

Ulkomaalaisen esitys keskeytettiin sairaustapauksen vuoksi

‪Ulkomaalaisen esitys jouduttiin keskeytettämään sairaustapauksen vuoksi uudenvuodenaaton 31.12.2018 iltaesityksessä.

Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee lippusioissa keskiviikkona 2.1.2019 klo 10 alkaen. Esityksen lipun voi vaihtaa toiseen näytökseen tai saada rahat takaisin. Pahoittelemme!

Kulttuurimyymälä Aplodi p. 010 346 2500.

0