Kaikki kevään esitykset peruttu

30.03.2020

Täytä lippupalautuslomake, jos sinulla on lippu peruttuun esitykseen

Tampereen Teatterin kaikki kevään esitykset kaikilla näyttämöillä on peruttu koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Myös Kulttuuriravintola Kivi on sulkenut ovensa toistaiseksi.

Muutoksia ohjelmistoon

Valitettavasti joudumme kertomaan, että monien kovasti odottama musikaali Notre Damen kellonsoittaja ei enää jatka ohjelmistossamme. Myös Elling jää pois ohjelmistosta.

Sen sijaan Piina ja Häpeä! – nolo komedia jatkavat sovitusti syksyllä. Huhtikuulle sijoitettu ensi-ilta Olavi Virta Ensemble Plays Georg Ots etc. on siirretty elokuulle. Niskavuoren Hetalle pyrimme saamaan esityspäiviä keväälle 2021. Peruuntuneet vierailuesitykset pyritään siirtämään myöhempiin ajankohtiin.

Syksyn uutuusnäytelmät pyritään toteuttamaan suunnitellusti koronatilanteen niin salliessa. Tutustu ohjelmistoomme.

Lippupalautukset

Sinulla ei ole lippujen palauttamisen suhteen mitään kiirettä, sillä voit tehdä lippupalautusilmoituksen 31.12.2020 saakka.

HUOM! Käsittelemme lomakkeet saapumisjärjestyksessä. Kun sinun lomakkeesi on käsittelyssä, saat siitä meiltä ilmoituksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kätevimmin lippupalautus sujuu täyttämällä alla oleva palautuslomake.

Voit vaihtaa liput:
1. Syksyn esityksiin
2. Lahjakorttiin, joka on poikkeuksellisesti voimassa kaksi vuotta
3. Saat halutessasi rahat takaisin
4. Voit myös tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeuttasi. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

Huom!
*Rahapalautuksissa pidätämme lipunmyyntijärjestelmämme Lippu.fi:n käyttämän Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisen käsittelykulun, joka on 2,50 euroa/lippu.
*Lipunsiirron tai lahjakorttipalautuksen yhteydessä ei tule käsittelykulua.
*Teatteri ei korvaa lipunhinnan lisäksi aiheutuneita Lippupisteen toimituskuluja tai muita mahdollisia välitysmyyjän veloittamia kuluja.

Tässä poikkeuksellisessa ja suuresti teatterin talouteen vaikuttavassa tilanteessa toivomme, että vaihtaisit peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin.

Käsittelemme lomakkeet mahdollisimman pian, mutta huomioithan että asiakaspalvelumme on nyt kovin ruuhkautunut ja lomakkeiden käsittelyyn kuluu useita viikkoja. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.


Jaa sosiaalisessa mediassa