Ohjeita striimilipun ostoon ja livestriimauksen katsomiseen

Livestriimi lähetetään suorana lähetyksenä Keikalla.fi-sivustolla.

Livestriimi lähetetään suorana lähetyksenä Keikalla.fi-sivustolla. Esityksestä ei muodostu tallennetta.

Esitys alkaa lipussa lukevaan kellonaikaan.

Kokeile ja varmista, että suorat keikat toimivat käyttämälläsi laitteella ilman ongelmia. Muista kokeilla videota sillä laitteella, jolla katsot esityksen. Tarkista toimivuus laitteellasi täältä.

Osta lippu Lippu.fi:stä. Onnistuneen oston jälkeen saat sähköpostiisi pääsylippukoodin ja ohjeet sen aktivoimiseen. Pääsylipun voi aktivoida milloin vain ennen tapahtuman alkua. Huomioithan, että pääsylipun aktivointi edellyttää rekisteröitymistä Keikalla.fi-palveluun. Suosittelemme, että aktivoit koodin ja rekisteröidyt Keikalla.fi-palveluun jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Pääsylippukoodi löytyy Lippu.fi:n lähettämästä TILAUSVAHVISTUKSESTA, ei itse lipusta. Kyseisen sähköpostin otsikko on: “TILAUSVAHVISTUS Lippu.fi-verkkokaupasta, tilausnumero: 12345678”

Näin aktivoit koodin:

1) Mene osoitteeseen live.keikalla.fi/koodi
2) Rekisteröidy Keikalla.fi-palveluun
3) Sivusto pyytää koodia, kun kirjaudut
4) Aktivoinnin jälkeen tapahtuma ilmestyy palvelun etusivulle. Päivitä sivu tarvittaessa.
5) Avaa striimi klikkaamalla tapahtumaa.

Keikan katsominen vaatii tietokoneen tai mobiililaitteen ja hyvän (väh. 10 Mb/s) nettiyhteyden. Parhaimman elämyksen saat, kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla. Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea.

Toistaiseksi esityksen castaaminen ei toimi vielä kaikilla puhelinmalleilla. Kannettavan tietokoneen kautta Chrome-selaimella castaaminen toimii hyvin.

Striimin käyttöön liittyvä asiakaspalvelu ennen striimiä ja sen aikana keikalla.fi-palvelun chatissa ja sähköpostitse: tuki@keikalla.fi

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä livestriimin katsomisesta täältä.